PALVELUT

Tarjoan laadukasta ammattimaista ompelupalvelua.
Yleisimmät tarjoamani palvelut, teen myös erikoisempia projekteja, kysy rohkeasti!


VAATETUSMUUTOKSET

Paremmin istuvia vaatteita

Juhlapukujen, arkivaatteiden ja kirpputori löytöjen muokkaus omalle vartalolle sopivaksi kannattaa aina, usein pienetkin muutokset saavat aikaan ison eron, mutta joskus vaate on suuremman muutoksen tarpeessa. Pyrin löytämään parhaat ratkaisut muutostöille asiakkaan budjetin ja mieltymysten mukaan aina vaihtoehdoista keskustellen. Muutostyöt onnistuvat miesten, naisten ja lasten vaatteisiin. Myös morsiuspukujen muutostöistä vuosien kokemus.

KORJAUSOMPELU 

Suosikkivaatteillesi

Vaatteille saa lisää käyttö ikää korjauttamalla ne, se on usein taloudellisesti ja aina ekologisesti kannattavaa. Joskus korjauksen hinta ylittää vaatteen arvon, mutta esimerkiksi tunnearvoa ei saa kaupasta. Korjaan kaikkea laidasta laitaan esimerkiksi vuorin vaihto, vetoketjujen vaihdot, erilaiset repeämät, farkkujen paikkaus jne.  Kaikki korjaukset pienistä suuriin lukuunottamatta turkiksia ovat tervetulleita!

SISUSTUSOMPELU

Tekstiilit sinun tarpeisiin

Valmistan sisustustektiilejä tarpeesi mukaan. Teen myös korjauksia kuten verhojen lyhennykset sekä tyynyjen vetoketjujen vaihdot. Yleisimpiä sisutustekstiilejä ovat sisustustyynynpäälliset, pöytäliinat, patjapussit ja verhojen ompelu. 

MITTATILAUSOMPELU

Vaatteita juuri sinulle, juhlaan ja arkeen

Valmistan vaatteita kaikkiin tarpeisiin. Tärkeää minulle on, että asiakas saa itsensä näköisen, kauniisti istuvan sekä päällä miellyttävältä tuntuvan vaatteen. Teen myös uuden vaatteen vanhasta lempivaatteestasi!